-->

σελίδες

 

Για επικοινωνία κάντε σχόλιο!
Και μην ξεχνάτε να διαβάζετε τα σχόλια.Υπάρχουν λύσεις και εκεί.

Πώς φτιάχνουμε ένα απλό μενού με κατηγορίες

Ο παρακάτω κώδικας δημιουργεί ένα πολύ απλό μενού κατηγοριών,χωρίς Java,εικόνες ή οτιδήποτε άλλο,κάνοντας απλά χρήση των ετικετών <a>

Οπότε πηγαίνουμε διάταξη>προσθήκη gadget>html/javascript.Και μέσα σ'αυτό κάνουμε επικόλληση τον παρακάτω κώδικα.Αποθήκευση και είμαστε έτοιμοι.

Στη συνέχεια αν θέλουμε να κάνουμε το μενού να εμφανίζεται οριζόντια πηγαίνουμε στη διάταξη και το τοποθετούμε πάνω από τις αναρτήσεις.Αν θέλουμε να εμφανιστεί κάθετα το τοποθετούμε στο sidebar.

Μπορούμε να το πειράξουμε και άλλο αν θέλουμε το μενού:π.χ.
αντί για center βάζουμε left ή right.Αν θέλουμε να έχει δύο σειρές,μετά το τρίτο </a> βάζουμε <br> και προσθέτουμε όσα <a></a> μας χρειάζονται.

<div align='center'>
<a href="link1">κατηγορία 1</a> |
<a href="link2">κατηγορία 2</a> |
<a href="link3">κατηγορία 2</a> |
</div>


Τα link1,link2,link3 τα αντικαθιστάτε με το url των ετικετών σας.Αν δεν ξέρετε πώς να φτιάξετε ετικέτες για τις αναρτήσεις σας διαβάστε εδώ.

Σχετική ανάρτηση
οριζόντιο μενού με κατηγορίες (ανοιχτό γκρι)



@Πνευματικά δικαιώματα ανάρτησης symvl.blogspot.com Επιτρέπεται η αντίγραφη με υποχρεωτικό ενεργό backlink πίσω στην πηγή με ένα κλικ.

2 σχόλια:

vaiol είπε...

Γεια κ παλι.δεν μπορω να καταλαβω τι ουρλ βαζουμε στα λινκ απο τις ετικετες??πως βρισκουμε το ουρλ τις ετικετες?μονο του μπλοκ βρισκω.εγω θελω οταν πατησουμε την ετικετα σπορτς απο το οριζοντιο η καθετο μενου που μας δινεις να πηγαινει στις αναλογες αναρτησεις.αυτο δε μου γινεται.οταν πατω την ετικετα στο κατω μερος της αναρτησης τοτε παει.απο την μπαρα μενου δεν παει!

οπως ειπες Φιλοδοξιες

συμβουλές μπλόγκερ είπε...

Διάβασε εδώ φίλε μου http://symvl.blogspot.com/2012/10/blog-post_28.html